ΨΧ: ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ

«Τα καλύτερα χρόνια της ζωής σου είναι εκείνα στα οποία εσύ αποφασίζεις ότι τα προβλήματά σου είναι δικά σου και δεν κατηγορείς τη μητέρα σου, το περιβάλλον ή τον πρωθυπουργό γι’ αυτά. Συνειδητοποιείς ότι, τελικά, εσύ ελέγχεις το δικό σου πεπρωμένο».

Albert Ellis (1913-2007)

Ψχ 01 Κατάθλιψη Εκδοτική Belle Epoque

Ψχ: Κατάθλιψη
Σειρά Ψχ
Τόμος 01
ISBN: 978-618-84090-6-4
Α΄ Έκδοση: Ιούλιος 2020
Υπεύθυνος σύνταξης: Δημήτρης Κατσίκης
Αναπληρώτρια υπεύθυνη σύνταξης: Στέλλα Κασάπη
Σύμβουλος Ύλης: Χρυσούλα Κωστογιάννη

Σελίδες: 64
Τιμή: 8,90 €

(Για αγορές από b-e.gr, έκπτωση 10%)

Η Εκδοτική Belle Époque με μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι διευρύνει τους ορίζοντές της και εισέρχεται στον χώρο της Ψυχολογίας. Η πρώτη σειρά βιβλίων μας για την Ψυχική Υγεία είναι το άκρως ανατρεπτικό «Ψχ» και ο υπ’ αριθμόν 01 τόμος καταπιάνεται με την Κατάθλιψη.

Υπεύθυνος έρευνας και σύνταξης είναι ο Διδάκτωρ Ψυχολογίας και Επιστημονικός Ψυχοθεραπευτής Δημήτρης Κατσίκης, ενώ για την ολοκλήρωση του βιβλίου έχουν εργαστεί περισσότεροι από 20 επιστήμονες.

Με απλό, προσιτό και κατανοητό σε κάθε αναγνώστη τρόπο, αλλά συνάμα με επιστημονική και τεκμηριωμένη γραφή, ο Δημήτρης Κατσίκης και οι συνεργάτες του αναπτύσσουν όσα πρέπει να γνωρίζετε για την Κατάθλιψη και επεξηγούν ποιες θεραπείες είναι αποτελεσματικές και ποιες αντενδείκνυνται.

Μετά την ανάγνωση του βιβλίου, πολλοί είναι αυτοί που θα αναθεωρήσουν όλα όσα πίστευαν ότι ισχύουν για τις μεθόδους ψυχοθεραπείας.

Ειδικές τιμές για Ψυχολόγους και για κέντρα Ψυχικής Υγείας. Καλέστε μας στο 210 6132737
  • Αποστολή με ΕΛΤΑ Courier – Υπηρεσία Πόρτα-Πόρτα. Μεταφορικά έξοδα: 3,98 ευρώ για εντός Αττικής και 4,10 ευρώ για εκτός Αττικής.
  • Δωρεάν ταχυδρομικά έξοδα για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.
  • Για αποστολές εκτός Ελλάδας, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο [email protected]